Vervoer

Het kan gebeuren dat u een afspraak heeft bij de huisarts, het ziekenhuis, bij de therapeut of ergens anders. En dat er niemand in uw omgeving is die u kan brengen, halen of ondersteunen. Dan kunt u misschien een beroep doen op één van de vervoervrijwilligers van Graag Gedaan. De vrijwilliger haalt u op een afgesproken tijdstip thuis op met de auto en brengt u naar de gewenste bestemming. Als u dat prettig vindt, wordt u ook tot de deur naar de wachtkamer of tot in de spreekkamer begeleid. Natuurlijk wordt u ook weer thuis gebracht.

Voor wie?

Voor inwoners van Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Nieuwersluis en Loenen, die vanwege hun leeftijd, handicap of door andere omstandigheden niet kunnen reizen met het openbaar vervoer en voor wie een taxi geen optie is. Zo nodig kunt u begeleid worden.

Kosten

Informeer bij uw aanvraag voor vervoer wat de kosten zijn. Voor sommige doelen is dit al bekend. De kosten bedragen  € 0,35 per kilometer. Samen met eventueel parkeergeld betaalt u het bedrag aan de chauffeur.